суботу, 18 травня 2013 р.

18 травня - іменини (день Ангела) Ірини


Шановні ІРИНИ!  Сердечно вітаю Вас   із Днем Ангела - 
іменинами Ірини!

Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,                                                 Флеш-вітання
І благодать Господня з Вами буде.
Що означає ім'я Ірина?

Значення імені Ірина – «мир» (грец.)
За вдачею Ірина дуже влюблива, проте завжди зберігає свою незалежність. Ірина вміє поєднувати чарівність і жіночність з неабиякими здібностями адміністратора. Нерідко їй доводиться буквально розриватися між зовнішньою суворістю і холодністю поведінки і своєю пристрастю до всіляких прикрас, часто досить екзотичних, але елегантних. Ірина, як правило, не відрізняється любов'ю до рукоділля та іншим подібних занять.

Для неї надзвичайно важливо придбання професії і подальший професійний ріст. Вона відповідальна, працелюбна і зазвичай є одним з найбільш цінних співробітників.

У сімейному житті Ірина проявляє відому самостійність. Вона навряд чи підпорядкує своє життя виключно дітям, чоловікові, домашньому господарству. Тим не менш Ірина завжди має репутацію доброї жінки, хорошої матері, прекрасної господині будинку.

четвер, 16 травня 2013 р.

Поради туристам - як поставити палатку

20 травня - гра "Зірниця".              

Поради учасникам змагань.

Поради любителям - туристам!!!

Як поставити палатку
      Установка палатки – справа нескладна. Багато хто вважає, що головне - це її купити, а потім вже усе зробити можна по інструкції , яка усередині чохла для намету лежить. І ставлять ці люди намет по інструкції, і сплять в них. 
   ..А потім прокидаються уранці запухшими, і з хворою головою, в калюжі води, яка незрозуміло як натекла всередину. Якщо такі експерименти над собою вже порядком набридли, настав час прочитати дану статтю. 
Відеопоради - як правильно встановити палатку 

середу, 15 травня 2013 р.

Географія рідного краю - Запорізька область

До уваги учнів 8 - 9 класів.
Соціально - економічний розвиток Запорізького краю
Герб області

Запорізька область

Фото
 
 
Край Запорізький – це сама історія. Тут насправді переймаєшся духом нестримного Дніпра, солодким повітрям козацької вольниці, повагою до стійкості вікових дубів-велетнів. Ця земля народжувала героїв, чиї подвиги оспівувалися у піснях та легендах.
Запоріжжя ніколи не було на узбіччі історії, споконвіку стоячи на легендарному шляху з "варяг у греки", що відповідним чином позначилося на формуванні справжнього, а не штучного, інтернаціоналізму вчило гостинності та відкритості серця.
Запорізька область сьогодні – це не тільки самобутня історична перлина України, колиска першої у світі демократичної республіки, заснованої запорізькими козаками, але й один з головних центрів розвитку економічного, технологічного й інтелектуального потенціалу України.
Запорізька область – регіон невичерпаних можливостей за людським, економічним, науковим потенціалом. Це дає усі підстави бути впевненими, що наша область і на далі буде джерелом подальшої розбудови усіх сфер життя незалежної України. 

вівторок, 14 травня 2013 р.

Австралія та Океанія, 10 клас

Додаткова інформація та матеріали для підготовки до конференції на тему:
 "Особливості природи, економічного розвитку, побуту і культури населення  і проблеми Австралії та Океанії"

Австралія та Океанія

Острови Океанії

Австралія

Австралія і Океанія — це частина світу, що складається з материка Австралія, островів, що прилягають до Австралії, і островів, які входять у Океанію.
Загальна площа Австралії та Океанії становить 8,52 млн км², населення — 32,6 млн осіб.
Для Австралії та Океанії характерні теплий морської клімат, високий ендемізм флори і фауни.
При поділі всієї суші на частини світу Океанія зазвичай об'єднується з Австралією, це — не єдиний відомий варіант розподілу суші на частини світу.