четвер, 31 жовтня 2013 р.

Історичні джерела, Історія 5 клас

 До уваги п'ятикласників!

Складіть пазли -  отримайте оцінку і задоволення.

http://learningapps.org/display?v=p167cr813&preview=1

середу, 30 жовтня 2013 р.

Чорне море сьогодні!!!

31 жовтня- 
Міжнародний день Чорного моря
Це свято відзначається в день, коли в 1996 році шість причорноморських країн - Болгарія, Румунія, Туреччина, Грузія, Росія і Україна - підписали Стратегічний план дій з реабілітації і захисту Чорного моря.
Цей План був розроблений після проведення всебічних досліджень морського середовища, які показали, що його життєздатність істотно погіршилася порівняно з попередніми трьома десятиліттями.

понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Звільнення України від німецько-фашистських загарбників

День визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

28 жовтня – День визволення України від німецько-фашистських загарбників, який було встановлено Указом Президента України № 836
від 20.10.2009 р. з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.
В ході Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму.
http://www.youtube.com/watch?v=U0U7m8CG6h4